Haber

A Milli Kadın Voleybol Takımına Şampiyonluk Verilecek

Voleybol Milletler Ligi’ndeki mücadelesini şampiyonlukla taçlandıran A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı 2021 yılından bu yana desteklediklerini söyleyen BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, Filenin Sultanlarını tebrik ederek, “Sürdürülebilir ve istikrarlı başarı beraberinde getirdi. Takımımızın bu başarısına katkı sağladığımız için gururluyuz, “Bu başarıların devam etmesi için takımımızın ve federasyonumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle takımımıza ayrı bir şampiyonluk ikramiyesi vereceğiz.”

Uluslararası Voleybol Federasyonu’nun (FIVB) düzenlediği Voleybol Mil Ligi’nin ilk haftası Mayıs ayında Antalya’da başladı ve Filenin Sultanları, 31 Mayıs’ta çıktığı ilk maçta Güney Koreli takımı 3-0 mağlup etti. Başarı serisine Antalya’daki ilk turnuvada başlayan grup, zorlu mücadelelerin ardından finale taşıdı ve son maçında Çin’i 3-1 yenerek şampiyon oldu.

“TAKIMIMIZI ŞAMPİYONLUK BONUSU İLE ÖDÜLLENDİRECEĞİZ”

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, “2021 yılından bu yana Türkiye Voleybol Federasyonu ve A Milli Bayan Voleybol Takımı ile yol arkadaşıyız ve voleybolun fiyatına değer katmak için elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Güveniyoruz. Gençlerimize ve sporcularımıza fırsat verildiğinde başarıdan başarıya koşacaklarına inanmaktayız.Buna en güzel örneği teşkil eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız uluslararası başarılara imza atmanın şevkini bizlere hissettirmiştir. Sürdürülebilir ve istikrarlı başarı, Uluslar Ligi şampiyonluğunu getirdi. Takımımızın bu başarısına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. “Türkiye Voleybol Federasyonu’nu ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nu yürekten kutluyoruz. Bu başarıların devamı için takımımızın ve federasyonumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Şampiyonluk nedeniyle takımımıza ayrı bir şampiyonluk ikramiyesi de vereceğiz” dedi.

TARİHİ BAŞARI: İLK KEZ ULUSAL LİG ŞAMPİYONU

Türk sporunun en büyük paydaşlarından biri olan BtcTurk’ün sponsorluğunda ‘Yeni Neslin Yanındayız’ mottosu ile A Milli Kadın Voleybol Takımı, Voleybol adı altında dünyanın en uygun 16 grubunun yarıştığı organizasyonda. 2018’den beri Milletler Ligi; 2018’de ikinci, 2019 ve 2022’de dördüncü, 2021’de ise üçüncü oldu. 2023’te Uluslar Ligi’nde ilk şampiyonluğunu kazanan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Sıralamasında birinciliğe yükseldi.

kadikoyajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu