Haber

A-Team’den Kocali Eyüp Sultan Camii’nin dış bakımı

KOCAELİ (İGFA) –Özellikle kırsal mahallelerdeki ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, talepleri değerlendirerek yeni yapılan camilere ihtiyaç duyulduğunda inşaat malzemesi katıyor, yıpranan dış cepheleri ve minareleri boyayarak şık bir görünüm kazandırıyor.

Sanayi Bölgesi Eyüp Sultan Camii Yapım ve Sürdürülebilirlik Derneği’nin talebi üzerine Muhtarlık Köy Hizmetleri Şubesi ekipleri tarafından mescitte keşif çalışması yapıldı. Hava şartlarından dolayı zamanla yıpranan caminin dış cephesi ve minaresi A Grubu ekiplerince boyandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından boyası ve personeli kaplanan caminin iç boyası ve alt katlarının bazı bölümlerinin tadilatı ve temizliği yapıldı. Cami cemaati, caminin görünümünden duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay, Eyüp Sultan Camii’nin dış cephesinin ve minaresinin Büyükşehir Belediyesi A Kurmay Başkanlığı tarafından güzel ve özenli bir şekilde boyanarak hoş bir görünüme kavuşturulduğunu söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a mahalle ve cami camiasına yaptığı keyifli hizmetlerden dolayı teşekkür eden Moğoltay, Sanayi Bölgesi’nde yaptığı altyapı, asfalt, aydınlatma, trafik ve çevre düzenlemesi başta olmak üzere birçok hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu