Haber

Abdullah Avcı: Trezeguet, Beşiktaş’tan daha fazla pozisyon aldı

Süper Lig’in 24. haftasında Trabzonspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, puanını 39’a çıkararak bordo-mavili rakibini geride bırakarak puan tablosunda 3. sırada yer aldı.

Pozisyon açısından kısır geçen ilk yarının 44. dakikasında Semih Kılıçsoy’un attığı golle soyunma odasına 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar, skoru 2-0’a getirdi. 62. dakikada genç forvet, 3 maçlık aradan sonra 3 sayı kaydetti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

“Maç olarak kaybetmedik, skor olarak kaybettik”

Avcı sözlerine şöyle başladı:

Enis Destan’ın değişikliği sakatlık nedeniyle oldu. Ayağı acıdı. Taxi’yi oyuna alınca 4-4-2’ye döndük. Ancak ancak bu kadar değişiklik yapabildik. Son haftalarda oynadığımız en iyi maçtı. Yapamadıklarımız hakkında ne söylerseniz söyleyin, top bizdeyken erken son paslar yaptık. Bazen topa sahip olup hücumu tamamladık. Sabit organizasyonlarımız var. İlk yarıda da ikinci yarıda da pozisyonlarımız var. Oyun genel olarak son haftalarda oynadığımız en iyi oyunlardan biriydi. Yeterli mi? Maç olarak kaybetmedik, skor olarak kaybettik.

“Hakem de formsuz, ben de formsuzum”

Hakemle ilgili konuşan Abdullah Avcı şunları söyledi:

Beni bilirsin, asla hakem hakkında konuşmam. 5. Yıl önce bizim maçımızda bir hakem hata yapmıştı. Hakem de formsuz, ben de formsuzum. Bu maçı ona mal edemeyiz dedim. Hakem arkadaşımız bizi arayıp teşekkür etti. Geçen hafta 1-0 kazandım, 46. dakikada… Top dışarı çıkıyor, oyun devam ediyor, ara gol yiyorum.

“Bugünkü durum hakkında beni bilgilendirirlerse mutlu olurum.”

Avcı, açıklamalarına şöyle devam etti:

Zaten dalgalı bir süreç şu anda… Ses yok. Bugün penaltı pozisyonu. Test etmek istedim. 44-45. dakika… Aynı şeyi 3-2 kazandığımız F.Bahçe maçında da söyledim. ‘Merak ediyorum, bilmiyorum, açıklasalar harika olurdu.’ Söyledim. Mehmet Can’ın forması çıktı, penaltı vuruşu devam etti. F.Bahçe’ye penaltı verildi. Bugünkü konumu hakkında bana bilgi verebilirlerse sevinirim. Bu top dönüyor ve gol atıyor. Devreye mola golüyle giriyorum.

“Trezeguet bugün Beşiktaş’tan daha fazla pozisyon aldı”

Trabzonspor’un asla pes etmediğini belirten Abdullah Avcı, şu değerlendirmeyi yaptı:

İyi oynadığınızda sonuna kadar oyunun içinde olmanız gerekiyor. Rakibin konumunu belirlediniz mi? Hayır. Aramıza iki oyuncunun katılması bile fark yaratacaktır. Trezeguet çok iyi işler yaptı, kendi gününde 2 gol atabilirdi. Trezeguet bugün Beşiktaş’tan daha fazla durumdaydı. Bu süreç biraz yorucudur. Trabzonspor asla pes etmiyor, yoluna devam ediyor. Bugün geldiğimiz günden bu yana koyduğumuz hedeflerden herhangi bir sapma yok. 1 haftada 3 maç… Bugün bizimle aynı süreci yaşayan, bizimle benzer zorluklar yaşayan, 3’üncülük, 4’üncülük yarışına girdiğimiz büyük bir takıma, Beşiktaş’a yenildik.

“Hedefimize kazanarak ulaşmaya devam edeceğiz”

Avcı, hedeflerine kazanarak ulaşmaya devam edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

Transfer bugün gelebilir. İki oyuncum Afrika Kupası finalinde oynadı. Beşiktaş’ın daha fazla oyuncusu vardı ve geri döndü. Bizimki hala geri döndü. 2 kişinin gelmesi bile oyunumuzu daha akıcı hale getirdi. Gidenleri sayamam. Trabzonspor vazgeçmiyor. Taraftarların desteği devam etsin. Kazanarak hedefimize ulaşmaya devam edeceğiz.

celikhanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu