Haber

Başkan Topaloğlu, milli karatecilerle bir araya geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 25-30 Aralık tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenecek Ümit Genç U21 Türkiye ve Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan milli karatecileri ziyaret etti. Düğün salonunu spor salonuna çeviren Lider Topaloğlu, karatecilerle sohbet ederek gösteri karşılaşmasını izledi.

Göynük Mahallesi’nde karate sporu ile ilgilenen sporcular için spor salonu bulunmadığı için devreye giren Başkan Topaloğlu, Göynük Ahucum Düğün Salonunu karatecilere tahsis etti. Önder Topaloğlu’na Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül ve CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal eşlik etti.

İstedikleri gibi geniş ve geniş bir salona sahip olan karate antrenörü Emin Akar ve öğrencileri, daha moralli ve antrenmanlı bir şekilde şampiyonalara hazırlanmaya başladı.

Milli karatecileri ve minik karatecileri ziyaret eden Lider Topaloğlu, sporcular ve aileleri ile sohbet ederek, sporculara katılacakları şampiyonada başarılar diledi.

Ümit Genç U21 Türkiye ve Avrupa Şampiyonası’na Kemer’den katılacak 8 milli karateci başarılarıyla milli takım takımına girmeye hak kazanacak.

Şampiyonaya tam anlamıyla hazırlanan sporcular, Lider Topaloğlu’na küçük bir gösteri maçı da hediye etti.

Başkan Topaloğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Eğitim varsa gelecek vardır” sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatarak, çocukları spora alıştırmanın çok değerli olduğunu söyledi.

Sporla ilgilenen bir çocuğun kötü alışkanlıklardan da uzak durduğuna işaret eden Topaloğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Akıllı, çevik ve aynı zamanda ahlaklı sporcu severim” sözünü hatırlatmak isterim. ”. Spor yapan çocuklar dinç ve sağlıklı olurlar. Ayrıca vatanını, bayrağını ve milletini çok sever.” söz konusu.

Karate antrenörü Emin Akar’ın çocuklara kendi çocukları gibi baktığını ve yetiştirdiğini söyleyen Topaloğlu, şunları söyledi:

“Emin hocayı belediyemize alarak çocuklarımızın daha yeterli karate eğitimi almalarını sağladık. Yaklaşık 100 çocuğa karate eğitimi veriyoruz. Onunla mutluyuz. Öğrencileri de onu çok seviyor. Düğün salonunu spor salonuna çevirdik. Sağlıklı bir gençlik yetiştirmeye çalışıyoruz. Volkan Kaplan kardeşimiz de 80 çocuğa kickboks kursu veriyor. Kemer Belediyesi olarak gençlerimize her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz.”

Velilerden Yakup İtimat yaptığı açıklamada, Göynük’te bazı sportif faaliyetlerin kısıtlı olduğunu ancak Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun da dahil olmasıyla bu sorunun bir nebze de olsa çözüldüğünü belirterek, takviyelerinden dolayı Lider Topaloğlu’na teşekkürlerini iletti. .

Velilerden Melis Nizam da karate salonunu çocuklara ve Göynük’e kazandıran Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkürlerini iletti.

Kemer’de yaşayan Moldovalı Margarita Turcanu, iki çocuğunun karate kursuna gittiğinden bahsederek, “Aile olarak spor yapmayı çok seviyoruz. Türkiye harika bir yer. Çocuklarım çok motive. Çocuklarımın aldığı karate dersleri çok kaliteli. Buraya gelmeyi seviyoruz. Desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ederim. Burası benim ikinci memleketim.” konuştu.

Velilerden Güler Akın da Başkan Topaloğlu’na eğitim ve spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, “Mersinliyim ama çocuklarla bu kadar ilgilenen bir belediye başkanı görmedim. Necati Başkan’ı çok seviyoruz. Bize ve çocuklarımıza bu fırsatı verdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. sözlerini verdi.

Velilerden Abdullah Çolak, eğitim askeri olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun da spora ve sporcuya destek vermesinden çok memnun olduklarını kaydetti.

Milli sporcu Merabi Sumanidze yaptığı açıklamada, “Çalışmalar çok iyi gidiyor. Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyoruz. Amacımız kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. başaracağımıza inanıyorum. Burayı bize Necati Başkan verdi. Her zaman arkamızda duruyor. Ona teşekkür ederim.” söz konusu.

Milli sporcu Damla Gün de Türkiye Şampiyonası’na yeterince iyi hazırlandıklarını belirterek, kendilerine geniş bir salonda antrenman yapma imkanı verdiği için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Milli sporcu Naz Bakaç da salonu kendilerine tahsis eden Lider Topaloğlu’na teşekkür ederek, Türkiye Şampiyonası’nda başarıya ulaşacaklarına inandıklarını kaydetti.

Yaklaşık 9 yıldır karate yapan Erdinçhan Değirmenci, daha önce geniş ve geniş bir alanda antrenman yapmadığına dikkat çekerek, büyük bir salonda antrenman yapmalarına izin verdiği için Lider Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi.

Milli sporcu Mislina Demircan, 4 yıldır karate yaptığını belirterek, “Geçen hafta Venedik’te ülkemizi kendi ağırlığımla temsil ettim. Büyük bir salonda antrenman yapıyoruz. Bunu bize sağlayan başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. dedi.

Karateye babasının önerisiyle başlayan minik karatecilerden Asmin Gerinin, büyük bir salonda antrenman yapabildiği için Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi.

Antrenman sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi ve karatecilere baklava ikram edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu