Haber

Cinayette yeni detaylar! Katil Ramazan Hoca’yı 1,5 saat yürüdükten sonra öldürdü.

Diyarbakır’da “Ramazan Hoca” olarak bilinen ve kentte vatandaşlara İslam’ı anlatan Ramazan Pişkin, geldiği İstanbul’un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Caddesi üzerinde işletmeye başladığı çay ocağında kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. bir süre önce.

PİŞKİN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILMADI

Pişkin namaz kılarken bıçaklanırken ağır yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli tarafından hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS SALDIRGANIN PEŞİNDE

Pişkin’in naaşı yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Diyarbakır’a gönderildi. Polisin şüpheliyi yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ramazan Pişkin, saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa İlçesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 adreste bulunan çay ocağında kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. göğüs bölgesinden 112 kez yaralandı.” “Ekip tarafından hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.”

KATİL SANLIĞI 1 YARIM SAAT YÜRÜDÜ

Öte yandan kan donduran cinayete ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. Güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarına göre cinayet zanlısının Zeytinburnu’ndan Fatih’e doğru tam 1 buçuk saat yürüdükten sonra Razaman Hoca’yı vahşice öldürdüğü belirlendi.

AK PARTİ SÖZCÜ ÇELİK’TEN PAYLAŞIM

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, paylaşımında, “Gelip giden gariplerin rütbesi yüksek olsun… Ramazan Hoca’ya Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.”

“DÜKKANIMA GELİP RAHATSIZ EDİYORLAR”

Öte yandan polisin zanlıyı yakalama çalışmaları devam ederken Pişkin, yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Maalesef bana karşı yoğun bir kampanya var. Adının bir önemi yok. Ne bu dünyada ne de ahirette. Bütün mezhepler sapkındır demiyorum. Sapkınlıklar ve hurafeler var. Maalesef bunlar artık kazanç kapısına dönüşmüş. Kesinlikle.” “Bir bakıma hepsi değil” dediği görüldü. Pişkin, paylaşımına şöyle devam etti: “Geliyorlar, buraya sorun çıkarıyorlar. Biz diyoruz ki arkadaşlar, bu konuyu kapatalım, ya sessizce oturun ya da dağılın. Düzeni bozan, provokatif eylemlerde bulunmayalım. Maalesef buraya gelip bizi rahatsız ediyorlar. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu