Haber

Halk TV’de aşan sözler! AK Parti seçmenine yönelik hamleler yaptı…

31 Mart Yerel Seçimlerine iki aydan az bir süre kaldı. Türkiye sandığa gidecek ve tercih ettiği yerli adaylara oy verecek.

KİRLİ MÜZAKERELER DEVAM EDİYOR

14 ve 28 Mayıs Genel Seçimlerinde yaşanan kirli pazarlıklar Yerel Seçimler için de sahnelenmeye başlandı. Özellikle DEM Partisi ile CHP arasındaki zorlu pazarlık devam ediyor.

PKK’DAN CHP VE DEM’E İTTİFAK MESAJI

Terör örgütü PKK’dan “İttifak” ısrarı bir kez daha tekrarlandı. PKK liderlerinden Mustafa Karasu, terör örgütünün siyasi uzantısı olan DEM Partisi ve CHP’ye seslendi. “Birlikte hareket etmek”talimat verdi.

TERÖR ELEKTÖRÜ: BİRLİKTE HAREKETE GEÇMEK ÇOK ÖNEMLİ

Terör örgütünün kanalına açıklama yapan elebaşı Karasu, şunları söyledi: “Türkiye’nin demokratik güçleriyle ittifak içinde olmak, onlarla birlikte hareket etmek çok önemli.”söz konusu.

HALK TV EKRANLARINDA YİNE FAZLA SÖZLER

Bu süreçte CHP’nin finanse ettiği Halk TV bir skandala daha yol açtı. Milli iradeye yönelik hazımsızlığının sıklıkla dile getirildiği Halk TV’de yine kibirli ve aşırı bir sahne yaşandı.

KAHVECI’DEN TEPKİYİ ÇEKEN SÖZLER

Canlı yayında konuşan Halk TV yorumcusu İbrahim Kahveci, AK Partililere açıkça hakaret etti. kahvehane “Koyun sürüsüne dönüştüler”dedi.

Kahveci’nin bu sözleri büyük tepki çekti.

adakli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu