Teknoloji

iPhone’unuzu en hızlı şekilde nasıl şarj edebilirsiniz? İşte bazı basit ipuçları

iPhone söz konusu olduğunda en çok tartışılan konulardan biri de şarj ve pil ömrü. Daha önce iPhone’ların pillerinin yetersiz olması konusunda kullanıcılardan çok sayıda şikayet geliyordu. Her ne kadar son modellerle bu şikayetler büyük ölçüde giderilmiş olsa da şarj zorlukları devam ediyor. Bu yüzden iPhone’unuzun pilini çok fazla yıpratmadan kullanmanızı öneririz. mümkün olduğunca hızlı şarj etmek Yardımcı olacak temel bir rehber hazırladık. Üstelik yapmanız gereken şey sandığınızdan çok daha basit.

yeni iPhone’lar maksimum 20W E-posta yoluyla şarj olur, böylece Mac’in 96W adaptörünü veya şık bir GaN şarj cihazını kullanmanıza gerek kalmaz. Çünkü Apple’ın kendi 20W şarj cihazı bunun için yeterli bir çözüm.

Yakın takipçilerimiz son zamanlarda Apple’ın şarj kabloları rakiplerine göre çok daha güçlü. Bu, iPhone’unuz için yeni bir kablo alırken çok fazla düşünmenize gerek olmadığı anlamına gelen bir test hakkındaki yazımızı hatırlayacaksınız. Artık Apple’ın şarj cihazının telefonunuzu maksimum hızda şarj edebildiğini bildiğinize göre, mümkün olan en hızlı şarjı elde etmenize yardımcı olacak diğer ipuçlarına ve püf noktalarına geçelim. Diğer bir deyişle, İPhone’unuzu mümkün olduğunca çabuk nasıl şarj edersiniz?Hadi bir bakalım…

Düşük Güç Modunu açın

iPhone şarj sırasında bile güç tükettiği için arka plan etkinliklerini, ProMotion’u ve diğer teknolojileri beklemeye almak şarj hızının artmasına yardımcı olur.

Uygulamaları kapat

Hiçbir uygulama açık olmadığında daha az güç tüketilecek ve şarj süresi kısalacaktır.

Telefon sıcaklığını kontrol edin

Çok sıcak veya çok soğuksa iPhone’unuz en iyi şekilde şarj edilmeyebilir. Ancak iPhone’unuzu şarj sırasında asla güneşli bir yere koymayın ve donma sıcaklıklarından kaçının.

Telefonunuzu şarj olurken kullanmayın

Evet bu zor olabilir ama telefonunuzu şarj ederken başka bir aktivite yapmayı deneyin. Kitap okuyun, parkta yürüyün veya televizyon izleyin.

Uçak Modu’nu açın ve Wi-Fi ve Bluetooth’u kapatın

iPhone’unuzu hızlı bir şekilde şarj etmek istiyorsanız Uçak Modu’nu açıp Wi-Fi ve Bluetooth’u kapatmak, iPhone’unuzu mümkün olduğu kadar hızlı şarj etmenize yardımcı olabilir.

karsiyaka-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu