Haber

Malatya’da çıkan silahlı kavga sonucu yaralanan kişi, 70 kilometre yol kat ederek yardım istedi.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir kişi araçta sırtından silahla vurulmuş halde bulundu. Kavga sırasında açılan ateş sonucu şahsın yaralandığı ve yaralı halde 70 kilometre yol gittiği belirlendi.

Olay, saat 21.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yeşilkaynak Mahallesi Sıhhat Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre İ.S. Malatya-Sincik karayolu üzerinde. AE ile AE arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada darp edilen İ.S., AE’ye ait olduğu iddia edilen otomobile binerek kaçmaya başladı. Bu sırada araca tabancayla ateş açılırken, bagaja isabet eden kurşun koltuğu delerek İ.S.’nin omzuna isabet etti. Yaralı olan İ.S., yaklaşık 70 kilometre yol kat ederek, ikametine yakın bölgedeki 112 Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın şüphelisi AE’nin daha sonra jandarmaya giderek teslim olduğu, grupların araçta detaylı inceleme yaptığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. -MALATYA

islahiyeajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu