Haber

Marmaris’te çıkan yangında evleri yanan ailelere yeni evler ücretsiz verildi

Marmaris 2021 yazında yaşanan büyük yangın felaketinde evleri tamamen yanan üç ailenin evleri, Marmaris Belediyesi ve Ahbap Platformu tarafından ücretsiz olarak yeniden yapıldı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Ahbap Platformu Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent de aileleri ziyaret ederek evlerin anahtarlarını teslim etti.

29 Temmuz ortasında – 5 Ağustos 2021’de Marmaris’te 8 gün süren büyük orman yangını, Osmaniye, Bayır, İçmeler ve Turunç Dereözü’ndeki binalara da sıçradı. Yangının söndürülmesinin ardından harekete geçen Marmaris Belediyesi, Ahbap Platformu ile bölgedeki zararların karşılanması ve afetten etkilenenlere destek için işbirliği protokolü imzaladı.

3 AİLEYE ANAHTAR VERİLDİ

Bu işbirliği çerçevesinde Osmaniye Mahallesi’nden Hüseyin Gökmen, Turunç Dereözü’nden Hasan Hüseyin Aydın ve Mustafa Demir’in evleri ücretsiz olarak tamamlanarak teslim edildi. 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan 65, 75 ve 100 metrekare genişliğindeki konutlara aileleri taşınan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Dude Platform Lideri ünlü sanatçı Haluk Levent’i ziyaret ederek anahtar teslimi ve hazırlanan konut ikramiyelerini takdim etti. temsilci.

“İŞ BİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Haluk Levent ve Ahbap grubu ile iş birliği içinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Önder Mehmet Oktay, “Yaşadığımız yangın felaketinde ve sonrasında desteğini her zaman hissettik. Deprem felaketinde olduğu gibi, çabalayan sevgili dostum Haluk Levent, Ülkemizin karşılaştığı her zorlukta insanların derdine derman oluyor, ahbap ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Haluk Levent de işbirliğine ve desteğe her zaman hazır olduklarını söyledi.

Kaynak: ANKA / Hayat

akkislaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu