Yaşam

Nemlendirici Temizleme Rutini

Yüz yıkama seçiminizle gerçek rutininizi oluşturabilir veya bozabilirsiniz. Bitki bazlı doğal temizleme köpüğü “MFM Nutra Yüz Köpük Temizleme Köpüğü”, cildinizin beslenmiş, tazelenmiş ve güzelce nemlendirilmiş hissetmesini sağlamak için patentli içeriklerin ve doğal yağların gücünü birleştirerek bütünsel bir temizlik deneyimi sunar.

Nemlendirme açısından oldukça güçlü olan temizleme köpüğü, bitkisel özlerle uyum içinde çalışarak nemi hapseder ve güçlü bir antioksidan görevi görür. Gözeneklerdeki kiri ve fazla sebumu yok ederken, geride nemli bir his bırakarak cildi etkili bir şekilde canlandırır.

10’a yakın bitkisel öz ile tasarlanan MFM Nutra Yüz Köpük Temizleme Köpüğünün en popüler yüz yıkama ürünlerinden biri olması ve önde gelen dermatologlar tarafından sıklıkla tavsiye edilmesinin nedeni, cildi germemesi; kendinizi nemli ve beslenmiş hissetmenizi sağlar…

Ciltteki tüm kirleri nazikçe temizleyen, nemlendiren ve antioksidan bakımından zengin bileşenlerle dolu olan MFM Nutra Yüz Köpük Temizleme Köpüğünü bu kadar etkili yapan şey ise içindeki lavanta, kabak çekirdeği ekstresi, yengeç otu kökü ekstresi, ardıç meyvesi ekstresi ve tabii ki cadı fındığıdır. . Hamamelis virginiana olarak da bilinen cadı fındığı, 1800’lü yıllardan bu yana güneş yanığı ve kuruluk gibi cilt kusurlarını gidermek için kullanılan en değerli bitkilerden biridir.

MFM Nutra Yüz Köpük Temizleme Köpüğünü klasik bir temizleyicinin ötesine taşıyan ve antioksidan özellikleriyle öne çıkan adaçayı olarak da bilinen Salvia officinalis yaprağı ve cildi rahatlatan ve cildin yenilenme hızını artıran centella asiatica yaprağı ekstresi (Kaplana bitki yaprakları) İçerdiği hyaluronik asit ile.

haber-puturge.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu