Ekonomi

New York Mortgage Trust üç aylık temettülerini belirledi

NEW YORK – Şirket olarak bilinen New York Mortgage Trust, Inc. (NASDAQ:NYMT), Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Yönetim Kurulu’nun adi ve imtiyazlı hisse senetleri için üç aylık düzenli nakit temettü ilan ettiğini duyurdu.

Adi hisse senedi sahipleri için temettü 31 Mart 2024 tarihinde sona eren üç aylık dönem için hisse başına 0.20 $ olarak belirlenmiştir. Bu temettü 25 Mart 2024 günü mesai bitimine kadar kayıt yaptıran hissedarlara 25 Nisan 2024 tarihinde ödenecektir.

Adi hisse senedi temettüsüne ek olarak, Yönetim Kurulu ayrıca çeşitli imtiyazlı hisse senedi serileri için de temettü beyan etmiştir. 8,000’lik D Serisi Sabit-Değişken Oranlı Kümülatif İntifa Edilebilir İmtiyazlı Hisse Senedi hissedarları hisse başına 0,50 $ alırken, %7,875’lik E Serisi Sabit-Değişken Oranlı Kümülatif İntifa Edilebilir İmtiyazlı Hisse Senedi sahipleri hisse başına 0,4921875 $ alacaktır.

6,875’lik F Serisi Sabit-Değişken Oranlı Kümülatif İntifa Edilebilir İmtiyazlı Hisse Senedi için temettü hisse başına 0,4296875 $ olarak belirlenirken, %7,000’lik G Serisi Kümülatif İntifa Edilebilir İmtiyazlı Hisse Senedi için temettü hisse başına 0,4375 $ olacaktır.

Bu temettüler 15 Ocak 2024’te başlayıp 14 Nisan 2024’te sona erecek ve 1 Nisan 2024 itibarıyla kayıtlarda bulunan hissedarlar için ödeme tarihi 15 Nisan 2024 olacaktır.

New York Mortgage Trust, içten yönetilen bir gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) olarak faaliyet göstermekte ve hem müstakil hem de çok aileli konut mülkleri de dahil olmak üzere öncelikle ipotekle ilgili varlıkları satın almaya, bunlara yatırım yapmaya, finanse etmeye ve yönetmeye odaklanmaktadır.

Şirket’in ileriye dönük beyanları, bu temettü beyanlarının, gerçek sonuçların öngörülen sonuçlardan önemli ölçüde farklı olmasına neden olabilecek çeşitli risklere ve belirsizliklere tabi olduğunu göstermektedir. Diğerlerinin yanı sıra yatırım stratejisindeki değişiklikler, faiz oranları, kredi spreadleri ve piyasa oynaklığı gibi faktörler gelecekteki performansı ve temettü ödemelerini etkileyebilir.

Bu duyuru New York Mortgage Trust, Inc. tarafından yapılan bir basın açıklamasına dayanmaktadır ve hissedarlara yaklaşan temettü dağıtımları hakkında en son bilgileri sunmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

haber-mengen.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu