Haber

Patrick Kluivert: Ekibimiz muazzam bir mücadele ortaya koydu

– Patrick Kluivert: “Ekibimiz muazzam bir mücadele verdi”

ADANA – Y. Adana Demirspor Teknik Menajeri Patrick Kluivert, “Çalıştığımız yerden gol atabildiğimiz için çok mutluyuz. Takımımız müthiş bir mücadele ortaya koydu.”

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Tipi 2. maçında Y. Adana Demirspor, evinde CFR Cluj’u 2-1 mağlup ederek adını üst klasmana yazdırdı.

Maç sonunda basın toplantısında konuşan Y. Adana Demirspor Teknik Menajeri Patrick Kluivert, “Hatta topu çevirip hızlı bir şekilde rakibin arkasına takılmaya çalıştık. Sonra onlar da uzun toplarla biraz tehlikeli olmaya çalıştılar ama Tabii ki onu etkisiz hale getirmekte sıkıntı yaşamadık. Sonrasında kornerden gelen güzel oldu. Gol yedik. Çalıştığımız yerlerden gol atabiliyor olmak gerçekten bizi çok mutlu ediyor. İlk yarıyı 1-0 bitirmek elbette her zaman sevindiricidir” dedi.

Kluivert, rakip kaleciden uzun topun ardından defansın hatasından kaynaklanan penaltı ile rakibinin 1-1 beraberliği yakaladığını ve 10 oyuncularının kaldığını hatırlattı.

Takımıyla çok gurur duyduğunu belirten Kluivert, şunları söyledi:

“Çünkü 10 oyuncunuz kaldı. 11’e 10 oynuyorsunuz ve rakibiniz size hiçbir şekilde saldıramıyor. Bu demek oluyor ki hücum oyuncularımızdan korkuyorlar. Baktığınız zaman maçı vermedik. Tamamen rakibe, çünkü yapımız bozulmadı, maçı hiçbir şekilde rakibe vermedik ama tabii ki bu da gurur verici çünkü takım muazzam bir mücadele ortaya koydu.”

haber-afsin.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu