Haber

Sarıyer’de tır evin bahçesine uçtu: 5 kişilik aile felaketten döndü

SARIYER’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR, 5 kişinin yaşadığı evin bahçesine uçtu. Kazada uçuruma sürüklenen kamyondan son anda atlayan sürücü hafif yaralandı. Daha önce kazaların olduğu bölgede yaşayan halk, kazalara tepki göstererek önlem alınmasını istedi.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Maden Mahallesi Özdereiçi Sokak’ta meydana geldi. Sarıyer tüneli istikametinde cadde üzerinde seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 16 ASJ 292 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarındaki evin bahçesine uçtu. Kazada sürücü TIR’dan son anda atlayarak hafif yaralandı. Kaza sırasında gıda yüklü tır elektrik direkleri ve ağaçlara devrilirken, 5 kişinin yaşadığı meskene birkaç metre kala durabildi. Bu sırada konutta oturanlar panik içinde kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı tır sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından kaza mahallinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Felaketin eşiğine gelen kazada gıda yüklü TIR kullanılamaz hale gelirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

“ÖNCEDEN BURADA 3 EVİN ÜZERİNE KAMYON DÜŞTÜ” Ev sahibi Rahmi Çavdar, “Sesi duyduk, dışarı çıktık. Kamyon kapının önündeydi. Bu evde oturuyoruz. Evin önünden süpürüldü görüyorsunuz ya.” .Afet geri geldi evde 5 kişiydik.Bunu daha önce yüzlerce kez söyledik.Şikayet ettik gitmediğimiz yer kalmadı.Bu tırlar buradan düşmesin diye 3 TIR düştü. Daha önce burada evler vardı. Can kaybı olmadığı için kimsenin umurunda olmadı. Olsalardı muhtemelen umursarlardı. Bu tırlar buraya girmesin diye söyledik ve aradık. “Yukarıdan yakalanıp çabuk geliyorlar. Burada duramayanlar yolun altına giriyor. Kamyonda bir kişi vardı. Yola atladı ve yaralandı” dedi.

guroymak-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu