Haber

Topaloğlu: “Cumhur İttifakı, bu milletin ortak paydası ve cumhurun yıkılmaz kalesidir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Vilayet Lideri Abdullah Karapıçak, 19 Mayıs Belediye Lideri Osman Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. İlçede gerçekleşen ve devam eden projeler hakkında misafirlerine bilgi veren, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Cumhur İttifakı, bu milletin ortak paydası ve cumhurun yıkılmaz kalesidir” dedi.

Cumhur İttifakı’nın sağlam temeller üzerinde Samsun’da ve Türkiye’de hoş işler başardığını belirten Lider Topaloğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde, Türkiye yüzyılında, Cumhur İttifakımızın zafer yılı olacak olan 2023 yılında yüksek bir oy oranıyla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden aziz milletimizin oylarıyla Cumhurbaşkanı seçeceğiz” diye konuştu.

“Cumhur İttifakı kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin sembolü”

Başkan Topaloğlu’na ilçedeki hizmetlerinden ötürü teşekkür eden MHP Samsun Vilayet Lideri Abdullah Karapıçak konuşmasında, “Cumhur İttifakı kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin sembolüdür. Büyük başarıların ittifak kapsamı içinde gerçekleştiğine yürekten inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi yüce Türk milleti adına her zaman olduğu gibi üzerine düşen görevi yapmaktadır” halinde konuştu.

19 Mayıs Belediye Lideri Osman Topaloğlu, ziyaretin anısına MHP Samsun Vilayet Lideri Abdullah Karapıçak’a Osmanlı kılıcı ikram etti.

Ziyarete MHP 19 Mayıs İlçe Lideri Mustafa Selçuk da eşlik etti. – SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu