Ekonomi

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürü Taha Çakmak’ın Açıklaması

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürü Taha Çakmak, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel ürünleri uygun teknoloji, dağıtım kanalları ve fiyatlarla sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Türkiye Sigorta’dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Çakmak, şirketlerin gelecek hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çakmak, müşteri memnuniyetinin artırılmasına, kanal ve saha yönetiminin daha da etkinleştirilmesine öncelik verdiklerini kaydetti.

85 milyon Türk Sigorta’ya kefalet vermeye devam edeceklerini belirten Çakmak, 3 bin 800’ü aşkın acente ve 5 bine yakın banka şubesiyle sigortalı sayısının 14 milyona ulaştığını söyledi.

Yenilikçi ve güçlü bir satış kanalı yönetimi stratejisiyle daha etkin ve yaygın bir satış ağı için çalıştıklarını vurgulayan Çakmak, “Satış stratejimizin temelinde çok yönlü kanalları ve müşterilerimizi kullanmak yer alıyor. Bu konuda adımlarımızı yoğunlaştıracağız. önümüzdeki günlerde yön vereceğiz.” görüşlerini dile getirdi.

Turkey Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in finansal karlılıklarını sürdürülebilir bir şekilde artıracaklarını vurgulayan Çakmak, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Sigortalılarımıza ve katılımcılarımıza 7/24 hızlı ve etkin çözümler sunmaya devam ederek Türkiye Sigorta’yı bu alanda örnek bir konuma taşıyacak ve tüm müşterilerimizin ‘müşteri çözüm ortağı’ olacağız. Türkiye’nin lider sigorta ve sigorta şirketi olarak Emeklilik şirketleri olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel ürünler sunuyoruz, uygun teknolojiyi, dağıtım kanallarını ve fiyatları sunmaya devam edeceğiz. Müşteriyi değer zincirinin en önemli halkası olarak gören anlayışımızla müşteri memnuniyetindeki başarımızı artıracağız. ve satış sonrasında da desteğimiz devam edecek.

Türkiye’nin sigorta şirketi olarak ismimizden aldığımız güçle ilerlemeye ve 3. yılımızda da liderliğimizi koruyarak Türkiye’nin en büyük sigorta şirketi olmaya devam edeceğiz. Üstlendiğimiz başarılı çalışmalardan ve gerçekleştirdiğimiz büyük çalışmalardan dolayı tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’nin 100. yılında, sürdürülebilir finansal kârlılığımızı daha da artırarak, ülkemiz ekonomisine ve bölünmesine değer katmaya odaklı yaklaşımımızla yeni yüzyılda hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu