Teknoloji

Dizel motora veda: Yenilenen Ford Kuga tanıtıldı

Ford, bir süredir üzerinde çalıştığı Kuga modelindeki yenilikleri duyurdu. Yenilenen Kuga, tasarım açısından mevcut modellerine daha yakın bir çizgiye sahip.

Özellikle iç mekan tasarımında yapılan önemli değişiklikler dikkat çekiyor. Ayrıca bu yenileme süreciyle birlikte Kuga, dizel motor seçeneklerine de veda ediyor.

Aracın özellikle ön tasarımında yapılan değişiklikler oldukça belirgin ve dikkat çekici. Bu yenilikler Kuga’nın yeni kimliğini ve Ford’un tasarım yaklaşımını öne çıkarıyor.

Yenilenen Ford Kuga neler sunuyor?

Ford Kuga, yenilenmesine rağmen C2 platformunda üretilmeye devam ediyor. Bu, aracın boyutlarındaki önemli değişiklikleri sınırlar.

Yeni 13,2 inçlik multimedya ekranı tüm modellerde standart olarak gelecek ve SYNC 4 yazılımını kullanacak.

Yenilenen Ford Kuga, mevcut 2.0 EcoBlue motor seçeneğinden vazgeçerek son trendlere uygun olarak elektrik gücüne geçiyor.

Yenilenen modelde en üst motor seçeneği ise 243 beygir gücündeki şarj edilebilir hibrit motordur.

Bu güçlü motorun içten yanmalı kısmı 2,5 litre hacme sahip ve yalnızca AWD (dört tekerlekten çekiş) seçeneğiyle sunuluyor.

Motor seçenekleri arasında en düşük güç seviyesinde 120 beygir güç üreten 1,5 litrelik EcoBoost motor da yer alıyor.

Ford, makyajlanan Kuga’nın fiyatını ve piyasaya çıkış tarihini şimdilik açıklamadı. Ancak Ford’un yakın zamanda bir açıklama yapması bekleniyor.

haber-karsiyaka.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu