Haber

Cristiano Ronaldo’dan Galatasaraylıları heyecanlandıran açıklama!

Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Özgür Sancar’ın Radyospor’daki programına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kırmızı, “Şartlar oluşursa Cristiano Ronaldo Körfez ülkeleri yerine Galatasaray’a gelmek istiyor” dedi.

“GALATASARAY’I İSTİYORUM”

Kırmızı, “Herkes Galatasaray’a gelmek istiyor. Arap kulüpleri çok büyük rakamlardan bahsediyor. Veremeyiz ama birçok futbolcu çok daha düşük bütçelerle bile Türkiye’de birinci takım olarak Galatasaray’ı tercih ediyor.”

“HER ŞEY OLABİLİR”

Ronaldo’nun transferinde her şeyin olabileceğini ifade eden Kırmızı, “Taraftarımızı izlemek için elbette kalbimizde Cristiano Ronaldo gibi bir futbolcu var ama transfer kolay değil. Ronaldo için Avrupa’dan çok daha büyük teklifler var. ve Körfez ülkeleri. Arada büyük farklar var. Kolay.” “Değil ama her şey olabilir” dedi.

“GALATASARAY’I İSTİYORUM”

Ajansspor’un derlediği haberde şu konuşmaya vurgu yapıldı: “Erken konuşmak transfere zarar verebilir. Ronaldo transferi çok zor. Ronaldo Körfez ülkelerinden birinde oynamaktansa Galatasaray’da oynamak ister bence” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu